Immobiliària

Confeccionem contractes de compravenda, lloguer, permuta, arres, notificacions, desnonaments, etc. Administradors de finques, ofertes puntuals d'immobles dels nostres clients. Lloguer de pisos, locals comercials i traspàs de negocis.

Financera

Assessorament i obtenció de préstecs, pòlisses, crèdits hipotecaris, productes bancaris, etc.

Jurídica

Defensa civil, processos d'investigació previs al judici i obtenció de proves, negociem amb les parts contràries, assessorament dels seus problemes i conflictes.

Assegurances

Responsabilitat civil, vida, jubilació, pensions, multirisc comerç, multirisc comunitats, multirisc llar, accidents, automòbil, assistència hospitalària.

Vehicles

Matriculacions de tota classe de vehicles, canvis de nom i tots els tràmits davant la Direcció Provincial de Trànsit.

logo e2consultors

També oferim, a través de l'empresa col·laboradora e2Consultors, serveis de Marketing, publicitat, creativitat, producció, events, internet, comercial, coaching, formació, xarxes socials.

Creació d'empreses

Creació de tot tipus d'empreses, obertura de tota classe de negocis i activitats, obtenció de les llicències necessàries en tots els organismes públics per iniciar el negoci amb totes les garanties.

Fiscal

Aplicació intel·ligent de les normes tributàries per estalviar en el pagament dels seus impostos, planificació fiscal, defensa legal davant l'Agència Tributària, representació davant l' Inspecció d'Hisenda i confecció de tots els impostos.

Laboral

Seguretat Social, altes i baixes de treballadors, nòmines, invalidesa, jubilacions, intermediació laboral, conflictes laborals i acomiadament, etc.

Comptabilitat

Gestionem totes les comptabilitats i diferents règims de tributació, reconstrucció de comptabilitats, auditories, li solucionem els seus problemes comptables al nostre despatx o ens desplacem a la seva empresa. Anàlisis de balanços, estudis de mercat i plans de viabilitat.

Mercantil

Constitució de tota classe de societats mercantils en molt poc temps i operacions societàries davant de notari, l'assessorem de les millors opcions per a les seves necessitats. Confecció de contractes mercantils.

C/ Aumet, 46, bx - 17460 CELRÀ (Girona) - Tel. 972 49 26 06 - Fax. 972 49 43 12 - mail: info@gtp.cat